Home / Shop / Korean Corner / Eksfoljues/Tonik/Trajtues / Cosrx – AHA/BHA Clarifying Treatment Toner

Cosrx – AHA/BHA Clarifying Treatment Toner

1,390 L

Formulimi i përbërësve AHA+BHA+Purifying Botanical ndihmon në përmirësimin e strukturës së lëkurës, rritjen e vitalitetit dhe kontrollin e poreve. Eliminoni papastërtitë, pastron dhe rrit nivelet e hidratimit ne lekure.

• Eksfolion sipërfaqen e lëkurës
• i Jep njetrajshmeri dhe lemueshmeri lekures
• Pastroni sebumin e mbyllur
• Balanconi prodhimin e yndyres

Cosrx – AHA/BHA Clarifying Treatment Toner
Zgjidhni dozimin:

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

0