Home / Shop / Korean Corner / Eksfoljues/Tonik/Trajtues / Cosrx – BHA Blackhead Power Liquid

Cosrx – BHA Blackhead Power Liquid

1,750 L

Nje produkt specifik per pikat e e zeza ne lekure.

• Pastroni poret e bllokuara
• Parandaloni shpërthimet dhe zvogëloni shenjat nga njollat
• Balanconi prodhimin e yndyres

Cosrx – BHA Blackhead Power Liquid
Zgjidhni dozimin:

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

0