Home / Shop / MakeUP / Buzet makeup / liquidKISSES MAT LIPSTICK

liquidKISSES MAT LIPSTICK

770 L

liquidKISSES MAT LIPSTICK

Po kërkoni një buzëkuq mat, por absolutisht të rehatshëm?
Mos kërkoni më tej! Çojini buzët tuaja në një nivel krejtësisht të ri prej kadifeje të butë!
– Lipstick liquidKISSES MAT ka një formulë të lëngshme.
– Rezistente ndaj transferimit.
– Përfundim luksoz mat.
– Aplikim i thjeshtë, i përsosur dhe i qëndrueshëm.
– Pa paraben.
– 10 nuanca

Zgjidhni variantin tuaj!

, , , , , , , , ,

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

0