Home / Shop / MakeUP / Syte makeup / microBROW PENCIL

microBROW PENCIL

690 L

microBROW PENCIL

Laps për vetulla të plota, të përcaktuara në mënyrë perfekte, të lyera bukur. Maja e imët dhe me saktësi të lartë rikrijon linja të holla si fije natyrale. Formula vegane përmban vaj kokosi për të forcuar dhe hidratuar vetullat, plus një përzierje dylli dhe vajrash minerale.

– microBrow ka një konsistencë të butë, kremoze, e cila e bën të lehtë për t’u përdorur.

– Rezistent ndaj ujit.

– Ngjyra është e ndërtueshme.

– Rezultat krejtësisht natyral.

– 3 nuanca.

Zgjidhni variantin tuaj!

, , ,

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

0