Home / Shop / Floket / Leave in, serum, vaj / Subrina – Smooth Cream

Subrina – Smooth Cream

1,200 L

 • Krem stilues që i jep flokëve butësi dhe kontroll të menjëhershëm.
 • Eliminon elektrizimin dhe volumin e padëshiruar.
 • Më e mira për flokë të thatë, të trashë dhe rebel, të cilët kanë nevojë për vëmendje shtesë.
 • Funksionon si një ç’koklavites i jashtëzakonshëm per floke te mesem dhe te gjate
 • E bën krehjen dhe stilimin më të lehtë dhe më të shpejtë.
 • Aplikohen ne floke te tamponuar me peshqir dhe me pas vijohet me tharjen.
 • Krem stilues që i jep flokëve butësi dhe kontroll të menjëhershëm.
 • Eliminon elektrizimin dhe volumin e padëshiruar.
 • Më e mira për flokë të thatë, të trashë dhe rebel, të cilët kanë nevojë për vëmendje shtesë.
 • Funksionon si një ç’koklavites i jashtëzakonshëm per floke te mesem dhe te gjate
 • E bën krehjen dhe stilimin më të lehtë dhe më të shpejtë.
 • Aplikohen ne floke te tamponuar me peshqir dhe me pas vijohet me tharjen.
Zgjidhni dozimin:

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.
Subrina – Smooth Cream
1,200 L Select options
0