Home / Shop / Korean Corner / Hidratues/Krem/Serum / AXIS-Y Calamine Pore Control Capsule Serum

AXIS-Y Calamine Pore Control Capsule Serum

2,190 L

Një serum për zvogelimin  e poreve i cili ndihmon në përmirësimin e pamjes së poreve të zmadhuara të shkaktuara nga prodhimi i tepërt i sebumit, përmes përbërësit kryesor CALAMINE dhe dy komplekseve me origjinë bimore që përfshijnë përbërës për zvogelimin e poreve. Ky serum eshte gjithashtu dhe hidratues per fytyren.

AXIS-Y Calamine Pore Control Capsule Serum

Sebumi dhe papastërtitë dhe mbeturinat e tjera mund të grumbullohen lehtësisht në sipërfaqen e lëkurës dhe të bllokojnë poret, gjë që i bën ato të shtrihen dhe të bëhen më të dukshme. Faktorë të ndryshëm si klima, ndotja dhe nivelet natyrale të yndyrës së lëkurës mund të kontribuojnë në zgjerimin e poreve. Për të adresuar këtë problem, AXIS-Y ka krijuar një serum pore me kujdes të dyfishtë hipoallergjik që kontrollon sebumin dhe lehtëson inflamacionin për një strukturë të lëmuar të lëkurës me pore të zvogeluara. Pastroni poret tuaja duke promovuar shkëlqimin për lëkurë të butë dhe me shkëlqim.

Zgjidhni dozimin:

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

0