Home / Shop / MakeUP / Fytyra makeup / concealerSOLUTION LUMINOUS EFFECT

concealerSOLUTION LUMINOUS EFFECT

830 L

concealerSOLUTION LUMINOUS EFFECT

Për një pamje të freskët, natyrale dhe me shkëlqim, nuk ka asgjë aq efektive sa korrektori i deBBY-t me efekt ndriçues.

Jo vetëm që i jep një prekje të përsosur rutinës suaj të përditshme të make-up-it, por gjithashtu është i përsosur edhe për festa!

Ka përmbajtje të lartë të ekstrakteve të shegës, me efekt antioksidues.

Me një teksturë të butë dhe të qëndrueshme, largon lodhjen duke e lënë pjesën poshtë syve të shndritshme dhe të rigjallëruar.

– I lehtë për t’u aplikuar falë aplikatorit të sfungjerit.

– Testuar dermatologjikisht.

– I përshtatshem për të gjitha llojet e lëkurave, përfshirë dhe ato shumë të thata.

– 4 nuanca.

Zgjidhni variantin tuaj!

, , , , , , ,

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

0