Home / Shop / MakeUP / Fytyra makeup / Debby – powderEXPERIENCE MAT&FIX LOOSE POWDER

Debby – powderEXPERIENCE MAT&FIX LOOSE POWDER

820 L

Pluhuri i imët i cili e mban lëkurën e butë dhe pa shkëlqim.

Formula përmban një polimer natyral të marrë nga lule misri i cili e matifikon lëkurën duke krijuar një finish të përsosur.

I testuar dermatologjikisht.

Zgjidhni variantin tuaj!

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.
Debby – powderEXPERIENCE MAT&FIX LOOSE POWDER
820 L Select options
0