Home / Shop / Korean Corner / Eksfoljues/Tonik/Trajtues / Cosrx – Centella Water Alcohol-Free Toner

Cosrx – Centella Water Alcohol-Free Toner

1,350 L

Nje tonik ne trajte ujore me perberes te perzhgjedhur qetesues dhe pas asnje perberes qe mund te shkaktoje irritim ose skuqje. Perdoret per te gjitha llojet e lekurave, per ato te ndjeshme per ato qe mund te bejne tratime estetike ne shtepimose klinika dhe lekura irritohet lehte. Sherben dhe si nje tonik qetesues.

• Mundeson shume minerale dhe perberes te tjere qe i duhen lekures
• Qetëson lëkurën e ndjeshme

Cosrx – Centella Water Alcohol-Free Toner
Zgjidhni dozimin:

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

0