Home / Shop / Korean Corner / Eksfoljues/Tonik/Trajtues / Cosrx – Low pH Goodnight Soft Peeling Gel

Cosrx – Low pH Goodnight Soft Peeling Gel

1,640 L

Me një pH të ngjashëm me lëkurën dhe përbërësit mbrojtës të barrierave, funksionon shkëlqyeshëm edhe për lëkurën e ndjeshme. I shpejtë, i lehtë dhe i përshtatshëm, një xhel peeling që mund të përdoret direkt në lëkurë të lagur gjatë pastrimit.

 

• Eksfolon për të hequr papastertite dhe qelizat e vdekura të lëkurës
• Mbron dhe rrit gjendjen tuaj të përditshme të lëkurës
• Hidraton dhe qeteson lekuren

Cosrx – Low pH Goodnight Soft Peeling Gel
Zgjidhni dozimin:

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

0