Home / Shop / Korean Corner / Maska / Cosrx – Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask

Cosrx – Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask

1,512 L

E pasuruar me më shumë se 68% të ekstraktit të orizit, kjo maskë siguron ushqim intensiv dhe hidratim të thellë për të ndihmuar lëkurën qe te jete sa më e pastër dhe më të butë.

• Shkëlqim dhe zbutje të lëkurës pa jete dhe me rrudha
• Ushqyes dhe hidratim per lëkurën

Cosrx – Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask
Zgjidhni dozimin:

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

0