Home / Shop / Korean Corner / Eksfoljues/Tonik/Trajtues / Dr Ceuracle – Vegan Kombucha Tea Essence

Dr Ceuracle – Vegan Kombucha Tea Essence

2,560 L

Esence kremi vegan e formuluar me ekstrakte Kombucha , nje caj i zi i fermentuar i cili detoksifikon dhe siguron ushqim dhe hidratim te thelle te lekures  . Kjo esence gjithperfshirese mundeson balancimin e sebumit dhe dehidratimin e lekures, duke siguruar nje lekure rrezatuese dhe te shendetshme. I pasur me probiotik dhe vitamin B , ekstrakti i kombuches ndihmon ne forcimin e lekures dhe parandalimin e efekteve te demshme te oksidimit duke balancuar hidratim.

I pershatshem per te gjitha llojet e lekurave dhe ato sensitive

Dr Ceuracle – Vegan Kombucha Tea Essence
Zgjidhni dozimin:

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

0