[wpseo_breadcrumb]

Evy Technology – SPF 50 Sunscreen mousse

3,000 L

Një mousse e shkëlqyer për mbrojtjen nga dielli për njerëzit me lëkurë shumë të ndjeshme, si dhe për ata që janë duke u marrë në kushte të vështira si dallgët e oqeanit ose sportet ekstreme. Kremi diellor EVY SPF 50 është i pasuruar me antioksidantë që ndihmojnë në parandalimin dhe luftimin e dëmtimit të lëkurës të shkaktuar nga dielli. Të gjitha produktet tona janë ideale për t’u përdorur në fytyrë pasi ato nuk ngjiten dhe nuk bllokojnë poret. SPF 50 bllokon rreth 98% të rrezeve UVB kur aplikohet sasia e rekomanduar.

Një mousse e shkëlqyer për mbrojtjen nga dielli për njerëzit me lëkurë shumë të ndjeshme, si dhe për ata që janë duke u marrë në kushte të vështira si dallgët e oqeanit ose sportet ekstreme. Kremi diellor EVY SPF 50 është i pasuruar me antioksidantë që ndihmojnë në parandalimin dhe luftimin e dëmtimit të lëkurës të shkaktuar nga dielli. Të gjitha produktet tona janë ideale për t’u përdorur në fytyrë pasi ato nuk ngjiten dhe nuk bllokojnë poret. SPF 50 bllokon rreth 98% të rrezeve UVB kur aplikohet sasia e rekomanduar.

 

  • Aplikojeni përpara se lëkura të ekspozohet në diell.
  • Shkundeni mirë përpara përdorimit, kthejeni shishen me kokë poshtë.
  • Një grusht është i mjaftueshëm për mbrojtjen e njërit krah, madhësia e një topi golfi për fytyrën e një të rrituri.
  • Shtypni shkumën midis duarve në një formë më të lëngshme. Përhapeni në mënyrë të barabartë dhe të bollshme mbi lëkurë. Prisni disa minuta derisa shkuma të thahet përpara se të notoni ose të vishni rrobat. Duhet të mos ngjitet pas 5-10 minutash. Përndryshe mund të keni përdorur shumë.
  • Përdorimi i kursyer ul ndjeshëm mbrojtjen.
Zgjidhni dozimin:

1 review for Evy Technology – SPF 50 Sunscreen mousse

  1. Xhenisa Plaku (verified owner)

    Pervec menyres qe esht funny ne te aplikuar sepse esht menyre ndryshe nga produktet e tjera, esht nj shpetim sidemos per pushime ku esht pak e bezdisshme per te riaplikuar spf. Fakti qe esht water resistant dhe mund t perdoret edhe nga femijet e ben akome me te mire si produktt

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Evy Technology – SPF 50 Sunscreen mousse
3,000 L Select options
0