Home / Shop / Floket / Shampo / Froika – Renex-T Liquid

Froika – Renex-T Liquid

2,340 L

Zbokth i yndyrshëm

Likuid pastrues për kokë dhe trup

RENEX- T është një produkt hipoalergjik, i testuar klinikisht pas kërkimeve të gjata shkencore, shumë efektiv në rregullimin e yndyrës dhe skuamave. I pasur me katran (tar) dhe squfur, ofron qetësim dhe gjallërim të lëkurës. Krijon një shkume të butë, që e lë lëkurën e pastër dhe të shëndetshme.

Indikacionet:

  • Lëkurë e yndyrshme
  • Lëkurë e irrituar me kruarje
  • Skuama

Udhëzime mbi përdorimin

Tundeni mirë para përdorimit. Renex-T mund të përdoret çdo ditë.

Zgjidhni dozimin:

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.
Froika – Renex-T Liquid
2,340 L Select options
0