Home / Shop / ONTHEGO EYESHADOW PALETTE

ONTHEGO EYESHADOW PALETTE

940 L

ONTHEGO EYESHADOW PALETTE

Gjithmonë në lëvizje? Kjo paletë perfekte përmban 6 nuanca kadifeje mat dhe me shkëlqim për të krijuar një look “smokey-eye”. Nuanca të plota dhe intense, të cilat përzihen lehtësisht pë të krijuar look-un e dëshiruar që do të zgjas gjithë ditën.

– Testuar dermatologjikisht.

– Testuar oftomologjikisht.

– 4 kombinime me nga 6 nuanca secila.

Zgjidhni variantin tuaj!

, , ,

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

0